Vreme čitanja: oko 1 min.

SPS: Čovek iz Blaca odmah isključen iz SPS, nije reč o predsedniku OO Blace

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na Instagram porfilu "avucic" objavljen je video na kojem se, kako se navodi, može videti ''lider SPS iz Blaca'' dok peva pesmu u kojoj otvoreno vređa predsednika Vučića

  • 10
SPS Socijalistička partija Srbije logo Foto: Marko Jovanović

Socijalistička partija Srbije saopštila je večeras Povodom objavljenog snimka na kojem se grubo vređa predsednik Republike Aleksandar Vučić, da nije reč o predsedniku Opštinskog odbora SPS u Blacu, već o licu koje je bilo u grupi građana, koja se pridružila SPS-u.

''Taj pojedinac je odmah danas isključen iz stranke i razrešen svih funkcija u Blacu. Tako će biti sa svima koji ne poštuju politiku Socijalističke partije Srbije. Želimo da uputimo izvinjenje predsedniku Aleksandru Vučiću, sa kojim Socijalistička partija Srbije i naš predsednik Ivica Dačić, imaju veoma korektnu saradnju 11 godina, sa ciljem da tu saradnju nastavimo i posle decembarskih izbora u interesu Srbije'', navodi se u saopštenju SPS.

Predsednik Vučić podelio je večeras video-snimak na kojem lider Socijalističke partije Srbije iz Blaca vređa predsednika države.

Na Instagram porfilu "avucic" objavljen je video na kojem se, kako se navodi, može videti ''lider SPS iz Blaca'' dok peva pesmu u kojoj otvoreno vređa predsednika.

"Toliko o inventivnim programima i planovima za budućnost Srbije. I zato, Srbija ne sme da stane.", napisao je Vučić uz podeljeni video snimak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Miki

    3. decembar 2023 | 21:07

    Vucicu nisu ni do kolena, mogu da ga vredjaju i omalovazavaju ali nista mu ne mogu!

  • Aca

    3. decembar 2023 | 21:08

    Sramno i osudjujuce ! Dok je Tito bio ziv,za jednu ruznu rec se islo na goli otok...treba uvesti ponovo slicne mere !

  • Milovan

    3. decembar 2023 | 21:07

    planovi socijalista često deluju protiv Vučića, i ponekad se čini da se pridružuju istom kursu kao i opozicija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA