Vreme čitanja: oko 1 min.

Lajčak: EU spremna za proširenje

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lajčak je danas učestvovao na samitu EU-Zapadni balkan u organizaciji briselske tink tenk organizacije "Prijatelji Evrope"

  • 2
Aleksandar Vučić i Miroslav Lajčak Foto: Tanjug/Marko Đoković

Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak poručio je danas da je prvi put posle dužeg vremena EU spremna za proširenje.

„Na današnjem samitu o Balkanu naglasio sam da je prvi put posle nekog vremena EU spremna za proširenje. Krajnje je vreme da se iskoristi ta prilika“, napisao je Lajčak na platformi X (Tviter).

Lajčak je danas učestvovao na samitu EU-Zapadni balkan u organizaciji briselske tink tenk organizacije "Prijatelji Evrope" (Friends of Europe).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorana

    8. decembar 2023 | 03:36

    Hvala vam ja cu ipak postovati volju ogromne vecine mog naroda njih cak 87% koji ne zele u EU i Nato i koji su protiv uvodjenja sankcija Rusiji.

  • Istok se budi

    15. decembar 2023 | 09:23

    Kamo srece da za vas iz EU I NATO nikad nismo ni culi ni videli vas /protiv sankcija smo rusiji i protiv lazne drzave kosovo /

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA