Vreme čitanja: oko 2 min.

Vučić poručio građanima Republike Srpske: Odbranićemo izbornu volju naroda i u to nema nikakve sumnje

N. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

On se obratio građanima putem svog Instagram profila

  • 62
Aleksandar Vučić Printskrin/ Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom obraćanju na Instagramu uputio je građanima Republike Srpske izvinjenje zbog kako kaže, strašne kampanje koju protiv njih vodi jedan deo političke javnosti.

- Poštovani građani Republike Srpske, obraćam vam se u ime srpskog naroda i svih građana Srbije i želim da vam se izvinim zbog strašne kampanje koje protiv vas, naših sestara i braće, vodi jedan deo političke javnosti u Beogradu. Jedan deo onih koji nikako ne mogu da se pomire sa bog zna kojim uzastopnim porazom i koji po svaku cenu žele da dođu na vlast i makar to učinili preko vaših leđa, makar vas okrivili za svoje poraze, iako ama baš ni za šta niste krivi. - Porčio je predsednik i dodao da i taj deo politične javnosti koji je pomenuo, zna da koliki broj ljudi iz Srpske je glasao i to u skladu sa zakonom i Ustavom Republike Srbije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Baš onako kako su i njihovi kontrolori na biračkim mestima potvrdili: mirno, civilizovano i onako kako to priliči ozbiljnim i odgovornim ljudima - dodao je.

On je istakao i kolika je ljubav prema Republici Srpskoj i poštovanje prema Bosni i Hercegovini.

- Hoću da vam se izvinim i da vam kažem da većinska Srbija i srpski narod voli Republiku Srpsku, uvek poštujući Bosnu i Hercegovinu. Mi volimo Republiku Srpsku i nikada se nećemo odreći svog naroda i uvek ćemo biti uz vas. Nećemo bežati i nećemo se sklanjati od onih koji bi da nas posvađaju. Želim da se ne brinete. Mnogi spolja koji bi želeli da nametnu njihova rešenja kako bi dobili banana državu od Srbije neće proći sa svojim namerama. U ime građana Srbije i u ime celog našeg naroda, vama ali i svima u Srbiji želim da poručim -  odbranićemo izbornu volju naroda i u to nema nikakve sumnje - rekao je predsednik Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ekica

    20. decembar 2023 | 16:13

    Sta imaju oni sa Srbijom..tamo zive ..kao kad bi ja otiso u Baljaluku da njima odredujem sudbinu

  • Jovo

    20. decembar 2023 | 16:23

    A sta kaze Dodik? O njemu se radi.

  • Bane

    20. decembar 2023 | 16:25

    Zakon o boravku i pravu glasanja na lokalnim izborima je jasan. Objavite ga pa da se nepotrebno ne svadjamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA