Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesić: "Na fakultetu u Mariboru dostavili knjigu sa 2 naučna rada u čijoj izradi sam imao doprinos"

T. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On se zahvalio profesorima Goranu Vukoviču i Mihi Mariču na ukazanom poverenju

  • 0
Goran Vesić Foto: Filip Plavčić

Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, napisao je na društvenoj platformi "X" da je pisanje njegova velika ljubav i strast, a da isti osećaj ima i prema deljenju znanja u želji da inspiriše druge da uče i svaki dan budu bolji u svom poslu.

"Danas su mi moje uvažene kolege sa Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Mariboru dostavili knjigu gde su objavljena dva naučna rada u čijoj izradi sam pružio doprinos kao jedan od koautora", rekao je Vesić i dodao:

"Hvala profesorima Goranu Vukoviču i Mihi Mariču na ukazanom poverenju".

Prema njegovim rečima, knjigu je objavio jedan od najstarijih i najuticajnijih svetskih izdavača kada je u pitanju izdavanje univerzitetskih udžbenika, a reč je o britanskom izdavaču Pirson sa sedištem u Londonu.

"Ova kompanija osnovana je 1844. godine. Radujem se našoj budućoj saradnji za koju sam uveren da će biti jednako plodotvorna i da će doneti korist mladim generacijama koje su zainteresovane za učenje o marketingu, biznisu i digitalnim medijima", zaključio je.

(Telegraf.rs)

Video: Goran Vesić glasao na Vračaru: Izbori 2023.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA