Šapić: Ako izgubimo državu izgubili smo sve

Šapić ne može da se prihvati da svako ko je nezadovoljan izbornim rezultatom ili bilo čime ima pravo da razvali Srbiju i izađe na ulicu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Hgf
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Djosa

    25. decembar 2023 | 13:27

    Netreba nama neprijatelj, sami,sebe unistavamo, dok se mi svadjamo,medjusobno neki koriste sve to, kao prvo na Kosovo drugo ceo,svet samo,ceka da nesto,bude,u,Srbiji i eto njima dokaz da smo mi Srbi najgore. Al to mi ne vidimo mi se borimo medju sobno , bice nam jednog dana kasno sve i kad budemo slozni bice kasno, sto se tice glasanja sto ne izlazite svi na glasanje, i da krade glasove nemoze sve pokrasti.

  • Novak

    25. decembar 2023 | 13:23

    Ne Šapiću ako izgubite pozicije izgubili ste sve. A država Srbija će da dobije.

  • Nebojša

    25. decembar 2023 | 13:21

    Prvo i osnovno, SPN sa NADA ima MANJAK OD 6 ODBORNIKA da bi pobedio. Znaci kada se uzme koliko je dobio MI glasova a to je u Beogradu 46.679 glasova, to znaci da ni teoretski da je svih 20300 koji su presli granicu na svim prelazima bilo iz Srpske i da su svi glasali za SNS opet im nedostaje 26000 glasova. I da upisanih vestacki u biracki spisak iz drugih gradova Srbije ima 15.000 a NEMA, opet im nedostaje 11.000 glasova i KAKO ONDA TRAZE POBEDU. A da svi ovi nisu glasali uopste i da je cak i tacan broj, rezultat MI bi po SPN bio jos pogubniji jer bi MI imali daleko vise mandata i opet ne bi uspeli. A gospoda kada su sedeli s Vucicem na kanabetu i dogovarali izbore kada im vreme nije, NISU UOPSTE SPOMENULI IZBORNE USLOVE, MEDIJSKE, BIRACKI SPISAK. NISTA OD TOGA jer su racunali da ce sve nacionalne opcije biti UGUSENE MEDIJSKOM BLOKADOM. I onda za njihov shok i nevericu MI OSVOJISE 5,45% ili gore pomenuti broj glasova. I da su MI hteli s njima u koaliciju a NISU, JER NIKO OD OSNIVACA MI nije poludeo, skrajnuo s pametj, onda bi sve bilo OK. Na njihovu zalost NIKO KO SE NE NAPAJA S PARAMA IZ ZAPADNIH AMBASADA NECE S NJIMA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA