≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osnivač PS Vulin: Kome je Srpski svet pretnja njemu je Velika Albanija budućnost

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na izjavu predsednika Milatovića da je Srpski svet pretnja a Dan Republike Srpske neustavan

  • 3
Vranje Predizborni skup SNS Foto: Tanjug/Vladimir Šprorčić

"Predsednik Crne Gore gospodin Milatović ima pravo da se više raduje evroatlantskim nego srpskim integracijama. Kome je Srpski svet pretnja njemu je Velika Albanija budućnost", odgovorio je osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na izjavu predsednika Milatovića da je Srpski svet pretnja a Dan Republike Srpske neustavan.

"Veoma cenim što je gospodin Milatović i uz podršku srpskih partija pobedio Mila Đukanovića i to je od njega dovoljno. Razumem njegovu odluku da ne dođe na Dan Republike Srpske u Banja Luku jer bi praznične dane morao da provede pravdajući se u ambasadama duže nego što je morao da sluša uputstva za formiranje Vlade. I neka ne brine, niko od njega ne očekuje da bude Srbin pa i ako govori srpski i krsti ga srpska crkva, nije to dovoljno da se bude Srbin. A predsednik Srbije Aleksandar Vučić jeste predsednik svih Srba šta god ambasadori mislili o tome ", izjavio je Aleksandar Vulin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    2. januar 2024 | 18:31

    Nemojte čoveka napadati bez razloga. On mora da vodi politiku Crne Gore a ne Srbije. Velika je ostavština ostala posle 30 godina Milove vladavine.

  • RS

    3. januar 2024 | 00:35

    Vulin totalni amater,ponizava se tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA