≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

SNS ubedljivo pobedila na ponovljenim izborima

Vreme čitanja: oko 1 min.

U odnosu na rezultate izbora koji su održani 17. decembra, Srpska napredna stranka uvećala je svoju dominaciju na 70 odsto osvojenih glasova.

  • 95
Izborni štab SNS, izbori 2023 Foto: Marko Jovanović

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je da je lista “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” večeras sa ubedljivom razlikom pobedila na svim biračkim mestima na kojima su održani ponovljeni izbori.

U odnosu na rezultate izbora koji su održani 17. decembra, Srpska napredna stranka uvećala je svoju dominaciju na 70 odsto osvojenih glasova.

Najsnažnija podrška građana ostvarena je u Beloj Palanci gde je lista “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” osvojila 84.27 odsto glasova, a drugoplasirana je lista “Srbija protiv nasilja” sa osvojenih 3,44 odsto glasova.

Srpska napredna stranka zahvaljuje se na ogromnoj podršci i pomoći predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i narodu Srbije koji su, kako se navodi u saopštenju, "naša snaga".

"Nastavićemo još jače da se borimo kako bismo ubrzali ekonomski napredak Srbije, povećali životni standard građana i očuvali samostalnost i nezavisnost države, jer Srbija ne sme da stane!" - poručuje se u saopštenju SNS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    2. januar 2024 | 22:17

    SNS je jedina ozbiljna stranka danas, to građani vide i zato su im ukazali poverenje.

  • Maja

    2. januar 2024 | 22:15

    Bravo za ubedljivu pobedu SNS!

  • Dejan

    2. januar 2024 | 22:14

    Djilas i ostali iz redova opozicije ucestvuju na izborima samo rekreativno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA