Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikodijević: Šapić i ja smo tandem, rezultati našeg rada su vidljivi

T. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spekulacije u medijima, dodao je, su pokušaj nanošenja neke minorne štete u odnosima sa Šapićem

  • 0
Nikola Nikodijević Foto: Tanjug/Rade Prelić

Član privremenog organa grada Beograda Nikola Nikodijević rekao je večeras da je saradnja sa predsednikom Privremenog organa Beograda Aleksandrom Šapićem odlična i da su rezultati te saradnje vidljivi u svakom delu grada Beograda.

"Šapić i ja dobro funkcionišemo, mi smo u dobrim odnosima. Svako ko je imao prilike da radi i sa nama provede neko vreme, zna da zaista dobro funkcionišemo. Činimo dobar tandem, radili smo tako kada je on bio gradonačelnik i ja predsednik Skupštine grada", rekao je Nikodijević povodom spekulacija o izvesnom neslaganju između njega i Šapića.

"Rezultati našeg rada vidljivi su na svakom koraku. Između ostalog, tu su i izborni rezultati u Beogradu gde su Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije ubedljivo pobedili. Mi ostajemo koalicioni partneri, i verujem da ćemo uspeti zajedno da formiramo i beogradsku vlast", rekao je Nikodijević.

Spekulacije u medijima, dodao je, su pokušaj nanošenja neke minorne štete u odnosima sa Šapićem.

"I zaista, ne stoje. Ponavljam, imate priliku da nas vidite svakodnevno kako radimo, a ja sam zaista zadovoljan i verujem da ćemo kao tandem nastaviti da funkcionišemo u narednom periodu", rekao je Nikodijević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Evo ko će nastupati za Novu godinu u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA