≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vulin: Kada god je Nemačka pokazivala brigu za Srbiju, to se nije završavalo dobro

N. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandar Vulin je reagovao na izjavu člana Bundestaga, Josipa Juratovića

  • 2
Aleksandar Vulin Foto: Pokret Socijalista

Aleksandar Vulin doskorašnji direktor BIA i senator Republike Srpske prokomentarisao je izjavu člana Bundestaga, Josipa Juratovića, i poručio da kada Nemci nešto hoče da kažu Srbima, a znaju da nije ni pametno ni časno, onda iskoriste Hrvate.

- Tako i nemačka vlast kada hoće da se meša u izborni proces Srbije pošalje Juratovića da on kaže ono što može da naudi Srbiji, ali da ne obavezuje Nemačku - dodao je Vulin.

On je rekao da kada god je Nemačka pokazivala brigu za Srbiju, da se to nije završavalo dobro, a posebno se briga nije odnosila na dobro Srbije.

- Ne znam da li u Nemačkoj poslanik može da sudi umesto suda, ali u Srbiji institucije donose odluke. Eto, da i mi Srbi nečemu naučimo Nemce, a da zbog tog nauka Nemci ne moraju da pokrenu svetski rat -  poručio je Aleksandar Vulin reagujući na izjavu člana Bundestaga Josipa Juratovića da će Srbija i vlast na čelu sa Aleksandrom Vučićem trpeti posledice zbog "izbornih nepravilnosti".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    9. januar 2024 | 18:18

    IMACE NEMCI SVOJIH PROBLEMA PREKO GLAVE I NA IZJAVE POJEDINACA NETREBA OBRACATI PAZNJU !!! NEMACKA JE AMERICKA KOLONIJA A PONOS NEMACKE -AUTOMOBILSKA INDUSTRIJA BICE KINESKO VLASNISTVO!!

  • Tako je Vuline

    9. januar 2024 | 20:17

    Ko zna sta su nam mislili I pre 1941 god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA