Palma: Nema tog Srbina koji će se odreći Kosova!

"Pojedini čelnici EU sada izmišljaju šta bi nam novo dodali samo da odgode naše članstvo", kaže lider JS i predsednik Skupštine grada Jagodina

  • 4

Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Dragan Marković Palma kaže da je Kosovo sastavni deo Srbije i da ne veruje da ima Srba koji bi se odrekli Kosova.

Predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma izjavio je da Srbija teži i hoće u Evropsku uniju, ali da se ne odriče Kosova i Metohije.

- Kosovo je sastavni deo Srbije, naša teritorija, ne verujem da ima Srba koji bi se odrekli Kosova - rekao je Marković na svečanoj sednici Skupštine grada, ističući da je Kosovo sastavni deo Srbije i po Ustavu i po Rezoluciji 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

- Pojedini čelnici EU sada izmišljaju šta bi nam novo dodali samo da odgode naše članstvo - rekao je on, ocenivši da je Srbija ispunila sve što je EU tražila.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nis

    17. oktobar 2012 | 23:13

    nepravda je ucinjena,ali samo zamislite da sad siptari kazu,ok,mi smo deo srbije,i u skupstinu srbije 40 % albanaca,super bi bilo.izgubili bi celu drzavu za dve gidine.ljudi,sami smo krivi za kisovi,ne od 99 te,vec od pre dto godina nikog nije zanimalo,svi su samo kasirali na rec kosivo i ljudi dole i u srbiji.retko ko je doso ko iz bosne i hrvatske,bez icega.ove su sipci ispratili sa po 10 konja u dzepu.cije ovce,toga i livada

  • jack

    17. oktobar 2012 | 18:38

    ima i Srbina kome ne treba 2 miliona albanaca i večiti nemir i netrpeljivost. bolje nek idu u pm,nego narednih 100god da se koljemo s njima.

  • DINo

    17. oktobar 2012 | 17:20

    Pa dokle vise taj nacionalizam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA