Vreme čitanja: oko 1 min.

Osnivač Pokreta socijalista Vulin: Ako je senator Kardin zabrinut zbog "civilnog društva", neka se obrati CIA

Ekipa Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da su NVO iz Srbije kojom nesrećom aktivne u SAD, bile bi zakonski označene kao "strani agenti" i tako bi se i tretirale

  • 0
Aleksandar Vulin i ambasadorka Narodne Republike Kine u Beogradu Čen Bo Foto: MUP

Iz zemlje u kojoj sudovi odlučuju koji kandidat sme, a koji ne sme da se kandiduje na predsedničkim izborima, ne bi trebalo da nam stižu ni saveti, ni pretnje po pitanju našeg državnog uređenja, poručio je osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i dodao:

"Ako je senator Kardin zabrinut zbog "civilnog društva" u Srbiji, neka se obrati CIA, a ona će ga umiriti i potvrditi da je nevladin sektor u Srbiji dobro, da su svi oni još bolje plaćeni i da imaju sreće što rade u Srbiji. Da su NVO iz Srbije kojom nesrećom aktivne u SAD, bile bi zakonski označene kao "strani agenti" i tako bi se i tretirale. A, ako senatoru baš toliko smeta što je izbor Srba Aleksandar Vučić, neka se opet obrati CIA, ne bi im bilo prvi put da silom obaraju vlade u Srbiji", poručio je osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin američkom senatoru Benu Kardinu koji je izneo niz optužbi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i odnosa vlade prema NVO sektoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA