Vreme čitanja: oko 1 min.

Završeno prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika i u Zvečanu i Zubinom Potoku

LJ. R.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Zvečanu je prikupljanje potpisa završeno već prvog dana

  • 1
Kosovo Zvečan opština zastava Foto: Tanjug/dopisnik KiM

Prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika u Zvečanu i Zubinom Potoku je završeno i ovih dana peticije će biti predate skupštinama opština po proceduri.

Prethodno potpisi su prikupljeni i u Kosovskoj Mitrovici i Leposaviću i predati opštinskim upravama u dalju proceduru, javlja radio Kosovska Mitrovica, a prenosi Tanjug.

U Zvečanu je prikupljanje potpisa završeno već prvog dana, rekao je za portal predstavnik Inicijativne grupe u toj opštini Darko Vuksanović.

I u Zubinom Potoku je premašen zahtevani broj potpisa, potvrdio je član tamošnje Inicijativne grupe Srđan Vučinić. U ovim opštinama, potpisivanje peticije počelo je u petak, 19. januara.

U Severnoj Mitrovici i Leposaviću gde je potpisivanje počelo par dana ranije – u sredu 17. januara, ova procedura je takođe završena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darosava

    22. januar 2024 | 15:42

    I ko će da ga smeni? Opet narod nateran da učestvuje u farsi. Na tu funkciju postavljen posle regularnih izbora uz pomoć Kosovskih institucija na severu Mitrovice u kojima nema zaposlenih Srba. Svi Srbi naterani da napuste Kosovske institucije i još nisu izašli na izbore. Pa koji moj sada očekuju da ovi gradonačelnici napuste svoje fotelje i drage volje uz poljupce i zagrljaje ustupe svoja mesta nekim Srbima koji nisu ni izabrani a nadasve još dobrovoljno napustili svoja tadašnja radna mesta. Pa nije vam ovo dečija igra u kojoj ću se igrati ako mi vratiš moje krpice. Još jedna ujdurma i ponižavanje Srba na Kosovu od strane politike iz Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA