Vreme čitanja: oko 1 min.

Vulin ambasadorima Nemačke i Francuske: Da bi umesto Srba birali vladu, moraće da sačekaju da budemo kolonija

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Lagali tada, lažu i sada, ali govore istinu kada kažu da bi da odrede ko je vlast u Srbiji i ne kriju da imaju favorite", navodi Vulin

  • 2
Vranje Predizborni skup SNS Foto: Tanjug/Vladimir Šprorčić

"Ambasadori Nemačke i Francuske su nam poručili da je mesto Srbije u Evropskoj uniji „rezervisano". Jedini problem je što reč ambasadora i cele Evropske unije vredi koliko i njihov potpis na Briselskom sporazumu", navodi lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

"Kako se sporazum poštuje, tako se poštuje i njihova reč. Lagali tada, lažu i sada, ali govore istinu kada kažu da bi da odrede ko je vlast u Srbiji i ne kriju da imaju favorite. Lepo je to, ali da bi umesto Srba ambasadori izabrali vladu, moraće da sačekaju da postanemo njihova kolonija ili bar da nas NATO okupira".

"I još po jednom pitanju ambasadori su rekli istinu, za njih je mera svih stvari da uvedemo sankcije Rusiji. Ako već nisu mogli da bombarduju Rusiju neka bombardovana Srbija udari na Rusiju, a za uzvrat će Srbiji biti dopušteno da prizna Kosovo. Sigurno u toj Evropskoj uniji ima neko ko je normalan i ko zna da Srbija neće izdati vekove bratstva sa Rusijom, a neće izdati ni sebe priznajući Kosovo i prihvatajući to kao divnu priliku da svojom izdajom opravda NATO bombardovanje".

"Sigurno ima neko normalan u EU ko zna da se to ne traži od suverene i slobodne zemlje, ali ti normalni izgleda ne mogu da dođu do prilike da govore", poručio je osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagujući na izjavu ambasadora Nemačke i Francuske u Srbiji", zaključio je.

(Telegraf.rs)

Video: Vulin glasao na svom biračkom mestu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan Ktć

    22. januar 2024 | 19:54

    Kao i obično, gosp. Vulin svojim rečima pogađa tačno u metu, govoreći onima koji bi i dalje da nam određuju šta smemo a šta ne, suštu istinu u lice. Naravno, njemu je to lakše jer nema zvaničnu funkciju, i on daje komentare koje bi svaki srpski patriota potpisao bez problema.

  • Žika

    22. januar 2024 | 19:28

    B r a v o !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA