Vreme čitanja: oko 1 min.

Nestorovićeva lista ponovila stav da ne želi u koaliciju ni sa SNS-SPS, ni sa SPN

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpredsednik Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", Aleksandar Šapić saopštio je da upućuje javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi "Mi - Glas iz naroda, Aleksandar Jerković", da ukoliko žele, razgovaraju o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine

  • 38
Branimir Nestotovic Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pokret "Mi-Glas iz naroda" ponovio je danas svoj stav da ne podržava ulazak u koaliciju u beogradsku Skupštinu ni sa koalicijom SNS-SPS, ni sa potencijalnom koalicijom liste Srbija protiv nasilja i NADA.

Oni su to saopštili na svom Iks nalogu "@glas_iz_naroda", povodom javnog poziva potpredsednika SNS i kandidata za gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića na razgovore o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine.

"'Mi-Glas iz naroda' ovom prilikom javno ponavljamo svoj stav da ne podržavamo koaliciju ni sa koalicijom SNS-SPS, ni sa potencijalnom koalicijom Srbija protiv nasilja i NADA. Zainteresovani smo da preuzmemo potpunu odgovornost u vlasti, bez pravljenja kompromisa sa dosadašnjim načinom vladanja svih post-petooktobarskih vlasti, a to sa naših 6 mandata nije ni realno, niti bi bilo fer za očekivati", napisali su na svom nalogu na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter).

Prema njihovim rečima, ako ne bude formirana nova gradska većina mimo njih i ako budu raspisani novi izbori, oni smatraju da će, sada već kao parlamentarna lista, imati bolju priliku da predstave svoj plan i program za upravljanje Beogradom, što će dati glasačima jasniji izbor od onog koji su imali na prethodnim izborima.

Potpredsednik Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", Aleksandar Šapić saopštio je da upućuje javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi "Mi - Glas iz naroda, Aleksandar Jerković", da ukoliko žele, razgovaraju o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toooo

    23. januar 2024 | 17:13

    NESTORE LJUDINO! IDEMO NA IZBORE!

  • ❤️

    23. januar 2024 | 17:16

    Carrrreee

  • Pp

    23. januar 2024 | 17:19

    Znači da ste stali na stranu drugosrbijanskih autošovinista i izdajnika i Nasiljem protiv Srbije... ali narod će vam na ponovljenom glasanju reći šta misli o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA