Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavljeno suđenje Zlatanu Arsiću u Prištini

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Arsić se sumnjiči da je u martu 1999. godine, navodno, kao službeno lice u policijskoj stanici u Kosovskoj Kamenici, zajedno sa drugim pripadnicima tadašnje policije, navodno tukao Albanca B.M nanevši mi teške povrede

  • 0
Priština, suđenje Zlatanu Arsiću Printskrin: Tanjug

U Osnovnom sudu u Prištini ispitivanjem svedoka odbrane danas je nastavljeno suđenje Zlatanu Arsiću iz sela Ajnovce kod Kosovske Kamenice, optuženom da je navodno počinio ratni zločin protiv civilnog stanovništva tokom sukoba na Kosovu i Metohiji 1999. godine.

Jedan od advokata optuženog Zlatana Arsića, Vasilije Arsić izjavio je da je i da je današnje svedočenje svedoka odbrane dokazalo da njegov branjenik ima alibi i da u vreme kada se navodni zločin dogodio nije bio na Kosovu i Metohiji.

- Današnja sednica glavnog pretresa je dokazala da tužilaštvo još nije obezbedilo ni jedan materijalni dokaz na kom zasniva optužnicu. Mi od početka ovog predmeta insistiramo na tome da optužnica nema materijalne dokaze, da se zasniva samo na nedeklarativnim izjavama nekih svedoka koji su takođe kontradiktorni u celom ovom postupku. Čak su i svedoci tužilaštva dokazali svedočenjem da je optužnica neosnovana, odnosno da nema materijalnih dokaza - rekao je advokat Arsić.

Arsić se sumnjiči da je u martu 1999. godine, navodno, kao službeno lice u policijskoj stanici u Kosovskoj Kamenici, zajedno sa drugim pripadnicima tadašnje policije, navodno tukao Albanca B.M nanevši mi teške povrede.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA