SPOJILA NESPOJIVO: Nevena Models postala član fonda Sonje Liht! (VIDEO)

"Priključila sam se Fondu za političku izuzetnost u okviru koga se borimo za demokratiju i za jednak tretman žena u politici sa muškarcima, a građani Srbije će uskoro moći i da me čuju u parlamentu", rekla je članica Nove Srbije

  • 3

Bivša članica grupe "Models" i narodni poslanik u Skupštini Srbije Nevena Adžemović postala je stipendista Fonda za političku izuzetnost i na taj način, kao član Nove Srbije, spojila je ministra Velimira Ilića sa predsednicom tog fonda Sonjom Liht.

Odskoro narodni poslanik NS-a Nevena Adžemović u emisiji "Ekskluziv" otkrila je čime se bavi kao predstavnica naroda u Skupštini Srbije i tom prilikom istakla je da se priključila Fondu za političku izuzetnost, čiji je predsednik Sonja Liht.

- Ja se borim za rodnu ravnopravnost, za prava žena, dece, kao i prava samohranih majki. Odskora sam se priključila fondu Sonje Liht u okviru koga se borimo za demokratiju i za jednak tretman žena u politici sa muškarcima. Cilj je osnaživanje žena na visokim političkim pozicijama - izjavila je Nevena Adžemović.

Ona je u tom intervjuu izjavila i da sve one provokativne stvari od odeće po čemu je postala prepoznatljiva na srpskoj estradnoj sceni još uvek nosi.

- Naravno da nisam bacila te stvari, jedna stvar je kako se oblačim u parlamentu, a drugo je kada izađem. Tada dozvolim sebi luksuz da se obučem kako ja to želim - rekla je ona.

Nevena Adžemović je najavila da će uskoro građani Srbije moći i da je čuju u parlamentu, a ne samo da je gledaju.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hahahah

    18. oktobar 2012 | 15:39

    Ma ko tebe shvata ozbiljno???

  • jovan

    18. oktobar 2012 | 13:21

    Crna zeno, zasto se hvatas u isto kolo s osvedocenim neprijateljima Srbije a clan si partije Nova Srbija?

  • hromi daba

    18. oktobar 2012 | 17:15

    Neukost u politici ponekad skida skalp, zar joj sef nije objasnio ko je Sonja Liht. Da ponesto pojasnim, Srbija je iznjedrila nekoliko kvazi funkcionera koji pod plastom ravnopravnosti, slobode i tolerancije podmecu nepostojece dokaze o ratnim zlocinima, ubistvima, maltretiranjima. Njihovi sponzori koji se nalaze na zapadu oberucke prihvataju njihove sugestije i redovno izmisljaju kako da opterete Srbiju. Bezi od nje dok nisi dobila etiketu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA