≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Putin odlikovao Aleksandra Vulina visokim odlikovanjem: Dobio Orden "Prijateljstva"

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izaslanik predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, direktor Spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin, u sedištu SVR, u Moskvi je, svečano uručio Aleksandru Vulinu Orden "Prijateljstva" kojim ga je odlikovao predsednik Putin

  • 2
Aleksandar Vulin Foto: Pokret socijalista

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin odlikovao je doskorašnjeg direktora Bezbednosno-informativne agencije Aleksandra Vulina visokim odlikovanjem - Ordenom "Prijateljstva" za veliki lični doprinos u razvoju i unapređenju saradnje Bezbednosno-informativne agencije Srbije i Spoljne obaveštajne službe Rusije u oblasti obezbeđivanja državne bezbednosti i zaštite nacionalnih interesa Srbije i Rusije.

Izaslanik predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, direktor Spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin, u sedištu SVR, u Moskvi je, svečano uručio Aleksandru Vulinu Orden "Prijateljstva" kojim ga je odlikovao predsednik Putin.

U prigodnom obraćanju, direktor SVR Nariškin je biranim rečima konstatovao da je visoka nagrada Aleksandru Vulinu zaslužena ocena kontinuiranih napora usmerenih na sveobuhvatni razvoj rusko-srpskih odnosa i saradnju specijalnih službi Rusije i Srbije. Ujedno je, Nariškin, istakao lično uvažavanje prema Aleksandra Vulinu kao istinskom srpskom patrioti i odgovornom rukovodiocu koji svom svojom snagom, znanjem i iskustvom predano služi državi Srbiji i svojoj službi.

Direktor Nariškin je naglasio da posvećenost cilju, visoke organizatorske veštine i čvrsta vera u ispravnost posla koji obavlja, omogućavaju Aleksandru Vulinu da se u složenim i ponekad dramatičnim uslovima međunarodne scene, uspešno i plodonosno suprotstavi savremenim izazovima i pretnjama u zajedničkom interesu srpskog i ruskog naroda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mata

    30. januar 2024 | 16:37

    Sad ce usi da mu porastu jos vise od srece🤣

  • Zoran

    30. januar 2024 | 18:02

    Vulina nisam vole dok je bio kod M.Marković u Julu ali sada se u potpunosti izvadio i postao pored Rusofila i prava Srbenda,svaka mu dala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA