≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojislav Koštunica na premijeri dokumentarnog filma o Duletu Saviću

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši predsednik Jugoslavije nije propustio događaj u mts Dvorani

  • 2
Premijera dokumentarnog filma o Duletu Saviću u mts Dvorani Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dokumentarni film "Dule Savić, a u Londonu muk" sinoć je imao premijeru u mts Dvorani, na kojoj su bile i brojne poznate ličnosti. Na ovaj događaj je došao i bivši predsednik Jugoslavije i premijer Srbije Vojislav Koštunica, koji je u holu ove ustanove razgovarao sa novinarom Aleksandrom Apostolovskim.

Osim nekadašnjeg lidera Demokratske stranke Srbije, premijeri su prisustvovali patrijarh Porfirije, književnik Matija Bećković, glumac Branislav Lečić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon, direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje Milovan Bojić i mnogi drugi.

O dokumentarnom filmu"Dule Savić, a u Londonu muk"

Prošlo je 45. godina od kada je Dušan Dule Savić dao legendarni gol Arsenalu u Londonu u devedestom minutu i upisao sebe u istoriju Crvene Zvezde i srpskog fudbala. Sada nakon toliko vremena snimljen je film koji briše granice između dokumentarnog i igranog, a o nekadašnjem golgeteru u filmu je govorio veliki broj poznatih ličnosti, iz različitih sfera javnog života.

Pored Dušana Savića, pred objektivom kamere našli su se i fudbalska zvezda Dragan Džajić, novinar Peca Popović, glumac Dragan Jovanović, akademik Matija Bećković, reditelj Emir Kusturica, potom sagovornici su bili i Vladimir Petrović Pižon, Dragan Savić, Vujadin Savić, Boško Đurovski, Neđa Milosavljević kao i Partizanovci Bjeković, Ivenčević, Stojković i drugi.

(Telegraf.rs)

Video: Poznati na premijeri filma o Duletu Saviću: Evo ko je sve prošetao crvenim tepihom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA