Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić poželeo dobrodošlicu ambasadorima: Ukazao na mogućnost ulaganja ovde

LJ. R.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je naveo, on je sa ambasadorima razgovarao o bilateralnim odnosima, mogućnostima za širenje i jačanje saradnje u oblastima u kojima potencijali nisu dovoljno iskorišćeni, kao i o drugim važnim pitanjima

  • 52
Aleksandar Vučić, novi ambasadori Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav da je novoimenovanim ambasadorima u Srbiji poželeo srdačnu dobrodošlicu i uspeh u radu tokom mandata u našoj zemlji.

"Iskoristio sam priliku da ukratko ukažem i na ogroman potencijal za ulaganja u Srbiju i izrazio uverenje da će dobri politički odnosi između naših zemalja biti praćeni još boljim ekonomskim vezama i saradnjom u svim oblastima od zajedničkog interesa", napisao je Vučić.

Kako je naveo, on je sa ambasadorima razgovarao o bilateralnim odnosima, mogućnostima za širenje i jačanje saradnje u oblastima u kojima potencijali nisu dovoljno iskorišćeni, kao i o drugim važnim pitanjima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora Republike Albanije Bardula Canaja, Republike Belorusije Sergeja Malinovskog, Republike Severne Makedonije Nikolu Tupančeskog, Kraljevine Španije Huana Hosea Sansa Aparisija, Slovačke Republike Mihala Pavuka, Sirijske Arapske Republike Muhameda Hadž Ibrahima i Republike Portugalije Žozea Ruija Baptištu Boržeša Veleša Karosu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ava

    2. februar 2024 | 12:46

    Dobrodošlica koju pruža predsednik Vučić pokazuje visok nivo poštovanja prema međunarodnim partnerima.

  • eva

    2. februar 2024 | 12:41

    Vučić širi i jača saradnju sa mnogim zemljama sveta

  • Keti

    2. februar 2024 | 12:41

    Dobro nam dosli, otvorile su se nove mogucnosti za saradnju. Srecan i uspesan pocetak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA