≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mirković komentariše odluku Obradovića da ne prisustvuje Konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predstavnici opozicije najavili da će odluku šta da rade doneti u toku današnjeg dana

  • 0
Skupština grada Beograda Foto: Nikola Tomić

Član Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Mirković komentarisao je odluku Vladimira Obradovića, kandidata za gradonačelnika da ne prisustvuje Konstitutivnoj sednici Skupštine grada.

- Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladimir Obradović medijima je dao izjavu kako oni odbijaju da dođu na konsultacije pred Konstitutivnu sednicu Skupštine grada koja je zakazana za 19. februar.

Sve to bi i moglo da se razume u sklopu njihove stalne standardne destrukcije koju uvek imaju, da na prošlom Privremenom organu, nije upravo Dobrica Veselinović u prisustvu Vladimira Obradovića, sam tražio i insistirao, da se konsultacije pred Skupštinu održe par dana ranije, kako bi se videlo ko će gde da sedi i dogovorili još neki tehnički detalji. Na to je predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić rekao da nema ništa protiv i da se dogovore sa Nikolom Nikodijevićem oko detalja, koji je dok je bio predsednoik Skupštine grada Beograda sa svojom službom to uvek i radio - Rekao je Mirković.

Istakao je i da su predstavnici opozicije najavili da će odluku šta da rade doneti u toku današnjeg dana.

- Sada, upravo oni koji su tražili konsultacije, javnost teatralno obaveštavaju, kako ih demonstrativno odbijaju i da će oni u toku današnjeg dana da donesu odluku šta će da rade i kako će da se ponašaju - zaključio je Mirković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA