Vreme čitanja: oko 1 min.

Premijerka Srbije Ana Brnabić dobila je nagradu od UAE

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pismu upućenom predsednici Vlade povodom dobijanja nagrade navedeno je da ovo priznanje slavi izvanredne vladine inicijative i najbolje prakse iz celog sveta

  • 4
Skok u budućnost - Srbija EXPO 2027 Ana Brnabić Foto: Tanjug/Marko Đoković

Premijerka Srbije Ana Brnabić dobila je globalnu nagradu od UAE. U pismu upućenom predsednici Vlade povodom dobijanja nagrade navedeno je da ovo priznanje slavi izvanredne vladine inicijative i najbolje prakse iz celog sveta.

"Globalna nagrada za izvrsnost vlada je međunarodno priznanje koje slavi izvanredne vladine inicijative i najbolje prakse iz celog sveta, koje su identifikovane kroz opsežan proces istraživanja. Kroz ovu nagradu, cilj nam je da odamo počast ogromnim naporima koji su doveli do značajnih pozitivnih promena, postavljajući merilo za izvrsnost u upravljanju i razvoju."

 

U pismu se dalje navodi da su izuzetno uzbuđeni što nagrada ove godine ide u ruke upravo naše premijerke Ane Brnabić.

"Ove godine posebno smo uzbuđeni što možemo odati *priznanje za izuzetan rad predsednice Vlade Srbije, njenoj Ekselenciji Ani Brnabić* za izuzetne napore u implementaciji inicijative „SOS za gluve“ koja je posvećena olakšavanju komunikacije za zajednicu gluvih i obezbeđivanju socijalne inkluzije za sve članove društva."

Nagradu su joj dodelili njegovo Veličanstvo šeik Dijab bin Mohamed bin Zajed Al Nahjan, predsednik Internacionalnog humanitarnog i filantropskog saveta i sin predsednika Ujedinjenih arapskih emirata kao i njegova Ekselencija Mohamed El Gergavi, ministar kabinetskih poslova Ujedinjenih arapskih emirata i predsednik Svetskog samita vlada, a nagradu je u ime premijerke Brnabić primila Maja Popović, ministarka pravde u Vladi Republike Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    16. februar 2024 | 13:25

    Bravo za nasu premijerku Ana,sve cestitke!

  • Ena

    16. februar 2024 | 13:30

    Još jedan dokaz izvrsnog rada Vlade i Vučića, kao i poštovanja koje Srbija ima u celom svetu.

  • Gogi

    16. februar 2024 | 13:25

    Predsednica Vlade Ana Brnabić nastavlja da osvaja srca i poštovanje širom sveta svojim predanim radom i inovativnim pristupima rešavanju društvenih problema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA