Vreme čitanja: oko 1 min.

Dačić: SPS podržava formiranje pokreta

I. A.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"U narednim danima će se sigurno razgovarati o modalitetima saradnje i zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima", istakao je Dačić u saopštenju

  • 3
DACIC LISTA POTPIS Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da Socijalistička partija Srbije podržava formiranje pokreta koji bi objedinjavao aktivnosti vladajuće koalicije i svih drugih patriotskih stranaka.

"U narednim danima će se sigurno razgovarati o modalitetima saradnje i zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima", istakao je Dačić u saopštenju.

On je ukazao da Socijalistička partija Srbije veoma dobro sarađuje sa Srpskom naprednom strankom i da je ponosna na sve što je uradila zajedno sa Aleksandrom Vučićem u proteklih 11 godina.

"Kao što sam se i ja zalagao, SPS podržava formiranje pokreta koji bi objedinjavao aktivnosti vladajuće koalicije i svih drugih patriotskih stranaka. O tome smo predsednik Vučić i ja razgovarali više puta u proteklim godinama, o potrebi zajedničkog nastupa za odbranu nacionalnih i državnih interesa, uz zadržavanje identiteta stranaka koje bi činile pokret", naglasio je Dačić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA