Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić sa Mišelom o odnosima Srbije i EU, situaciji na KiM, planu EU za rast ZB

T. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić i Mišel su, kako se dodaje, razgovarali i o EU Planu rasta za Zapadni Balkan koji bi trebalo da ojačana i približi naše ekonomije i društva, kao i o nastavku rada na važnim zajedničkim infrastrukturnim projektima koji doprinose boljem životu svih naših građana

  • 36
Kirjakos Micotakis, Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom.

On je rekao da je sa Mišelom imao dobar i važan razgovor "o odnosima Srbije i EU, situaciji na KiM, perspektivama za ubrzanje našeg evropskog puta, kao i o realizaciji EU Plana za rast Zapadnog Balkana".

"Ponovio sam posvećenost Srbije nastavku reformskog i evrointegracionog procesa i izrazio očekivanje da ćemo u narednim mesecima biti u prilici da napravimo nove korake na putu ka punopravnom članstvu u EU", naveo je Vučić na instagram nalogu budućnostsrbijeav.

Vučić i Mišel su, kako se dodaje, razgovarali i o EU Planu rasta za Zapadni Balkan koji bi trebalo da ojačana i približi naše ekonomije i društva, kao i o nastavku rada na važnim zajedničkim infrastrukturnim projektima koji doprinose boljem životu svih naših građana.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Vučić: Srbija čvrsto opredeljena za ubrzanje puta ka EU, ali očekujemo jasne signale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zora

    20. februar 2024 | 18:23

    Vučić se svojski trudi da ćeo svet upozna sa realnom slikom na KiM. Važno je da se govori o torturi koju naš narod trpi.

  • Tamara

    20. februar 2024 | 18:06

    Idemo u nove pobede Vucicu!

  • Kristina

    20. februar 2024 | 18:41

    Važan telefonski razgovor za Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA