Knežević: DS montirala proces protiv mene

Ministar poljoprivrede, koji je sada funkcioner Srpske napredne stranke, smatra da nisu izneti nikakvi dokazi protiv njega za navodne zloupotrebe dok je bio gradonačelnik Zrenjanina, dodajući da su to "samo naslovi u žutoj štampi"

  • 0

Ministar poljoprivrede i šumarstva Goran Knežević izjavio je danas u završnoj reči u sudskom postupku koji se protiv njega vodi u Beogradu da je taj proces montirala Demokratska stranka (DS), čiji je on bio funkcioner. Ovo nije samo završna reč na ovom sudskom postupku, ovo je završna reč u aferi koju je montirala Demokratska stranka, odnosno neki njeni funkcioneri koji su želeli da me javno diskredituju i uklone sa političke scene - rekao je Knežević u Specijalnom sudu u Beogradu.

Knežević koji je sada funkcioner Srpske napredne stranke, rekao je da nisu izneti nikakvi dokazi protiv njega za navodne zloupotrebe dok je bio gradonačelnik Zrenjanina, već su to "samo naslovi u žutoj štampi".

- Ničega nema - ostali su samo naslovi u žutoj štampi i besmislena neutemeljena tvrdnja Tužilaštva za organizaovani kriminal koje je, kao što to ovih dana postaje jasno, samo produžena ruka DS ili bar jedne njene frakcije - tvrdi Knežević.

Iznošenje završnih reči optuženih nastavlja se sutra u 14.30 u Specijalnom sudu.

Odbrana Gorana Kneževića je u završnoj reči u sredu predložila da ga sud oslobodi optužbe da je, s grupom saradnika, oštetio državu za 150 miliona dinara.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je u završnoj reči predložilo da optuženi budu proglašeni krivim i osuđeni na dve do šest godina zatvora.

(I. M. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA