≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Udovica Zukorlića zasenila novim stilom: Plava košulja, prsluk i pantalone, a oko vrata neobičan detalj

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj modni odabir, njeni pratitelji su prokomentarisali kao "hrabar korak van uobičajenih okvira njenog dosadašnjeg stila

  • 1
Prof. dr Elma Elfic Zukorlic Printskrin: Youtube/Univerzitet u Novom Pazaru

Udovica rahmetli muftije Muamera Zukorlića, Elma Elfić Zukorlić, poznata je po svojoj originalnoj eleganciji i diskretnom javnom pojavljivanju, a ovog puta privukla je veliku pažnju javnosti svojim najnovijim izgledom na društvenim mrežama.

Elma se nedavno pojavila se u kombinaciji koja je mnoge iznenadila ali istovremeno izazvala i brojne pozitivne komentare pratilaca na Instagrami.

U plavoj košulji, sa elegantnim prslukom i pantalonama, uz brendirane sunčane naočare i originalni detalj oko vrata, a preko ramena ogrnut svetlo bež kaput. Upravo ovaj modni odabir, njeni pratitelji su prokomentarisali kao "hrabar korak van uobičajenih okvira njenog dosadašnjeg stila".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Elma Elfić Zukorlić (@elf_zu)
"Predobar outfit", "Lepotica bila i ostala", "Dama sa stilom", "Predivna"... samo su neki od brojnih utisaka koje su pratioci ostavili pored objave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    23. februar 2024 | 17:16

    Blago njemu sa njegovim zenama ,koliko ih je imao , Sada su udovice, blago njiima kada su mogle da ga dele Dali su se sporazumele za gajenje macke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA