U Beogradu održan "Marš solidarnosti sa Ukrajinom": Pogledajte prizore sa lica mesta

Među učesnicima koji su prošetali od Pionirskog parka do Trga Republike su bili predstavnici diplomatskog kora, uključucjući ambasadora Tolkača, kao i predstavnici ukrajinske zajednice

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pp
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Изнова

    25. februar 2024 | 01:15

    Добар је овај скуп с једне стране јер ми је конацчно у моменту отворио мисао и дух гледајући плаво-жуту украјинску заставу. Стално сам се питао одкуда то да им је застава у плаво-жутој боји, да ли је то нешто дубље историјско, али то дубље никако нисам могао нигде да пронађем и видим, колико год сам се трудио, јер Украјина није ни постојала као држава све док је Стаљинови комунисти нису сатворили као републику у оквиру СССР-а, мада ради истине треба рећи да Украјинци као посебност постоје у односу на Русе, али та разлика није нешто велика, могжда код ових на западу Украјине нешто више - и тако ако нису имали државу нису имали ни државну заставу а нека национална ако је и постојала не верујем да је била оваква. Елем, гледајући ову заставу данас на овом скупу како је поносно шири нека девојка паде ми на ум да сам исте плаво жуте боје видео на грбу највеће НАТО базе Рамштајн у Немачкој, и сетих се да су исте боје стављене и на заставу Босне, па на заставу 'независног' Косова. Аха, рекох, ту је то, од тога је, од НАТО савеза и ЕУ која такодђе има заставу у тим бојама - и ето постаде ми јасно како се стварају и духовно обелегжавају симболима нове 'државе' као упоришта и обиљежја у политичком властништву једног војног и економског савеза. Веома провидно, и веома дрчно и безобразно када се поседује превелика моћ. Бар више нисмо тако глупи и наивни!

  • Радослав

    25. februar 2024 | 00:29

    "...da je od 2014. godine postalo jasno da se nakon revolucije Ukrajina neće vratiti u "moskovske okove". / Али је постало јасно да сте кренули у 'западне окове', а да сте били само мало више мудрији и мање алавији на сјај Запада и да сте задржали одстојање и према Западу и према Русији, тј. остали неутрални одликчно би вам било... а овако?!?

  • Milan

    24. februar 2024 | 23:24

    Setajte po zagrebu oni su uvek bili na strani nacista Srbija je uz bracu ruse!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA