≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vulin: Neka mi Hrvatska pokaže koji je grad lepše, srdačnije i iskrenije od Zagreba dočekao Hitlerovu vojsku

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandar Vulin reagovao na to što je Hrvatska odbila protestnu notu Srbije uz sramno saopštenje Ministarstva spoljnih poslova Hrvatske u kome se Srbija poziva da uvede sankcije Rusiji

  • 12
Aleksandar Vulin Foto: Marko Jovanović

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagujući na to što je Hrvatska odbila protestnu notu Srbije uz sramno saopštenje Ministarstva spoljnih poslova Hrvatske u kome se Srbija poziva da uvede sankcije Rusiji i time se svrsta na pravu stranu istorijee, zatražio je da mu "Hrvatska pokaže koji je grad lepše, srdačnije i iskrenije od Zagreba dočekao Hitlerovu vojsku".

"Ne znam na koje se to evropske vrednosti Hrvatska poziva, dok pokušava da Srbiju izjednači sa sobom i svede je na nivo poslušne kolonije, ali znam da zdrav razum ne dozvoljava da se Srbiji prebacuje rušenje međunarodnog poretka. Ipak, pristajem da prihvatim da je Hrvatska u pravu i da je na pravoj strani istorije, samo ako nam pokažu kada su Hrvati bili na pobedničkoj strani istorije i kada nam pokažu koji je grad lepše, srdačnije i iskrenije od Zagreba dočekao Hitlerovu vojsku", poručio je Aleksandar Vulin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    25. februar 2024 | 22:54

    Vuline svaka ti je na mesti.Alal vera za komentar ali to je istina.Neki to ne vole ali koga briga bravo gospodine.

  • Jovan Ktć

    25. februar 2024 | 23:03

    Kao i obično gospodin Vulin, sa malo reči pogađa pravo u metu. Suštu istinu saspe pravo u lice, svidelo se to onima kojima je namenjeno ili ne, bez izražavanja " u rukavicama".

  • Lala

    26. februar 2024 | 09:42

    Nije lose procitati o akcijama patriota ilegalaca u Zagrebu od 1941-1944 godine. Imali su diverzije na aerodromu Borogaj, zeleznickoj pruzi I napadu na vojni transport, vojnom magacinu, oslobadjanju zatvorenika, bacanju bombi na ustasku kolonu, akciji stadion.....Bili su pravi Otpisani ali nisu snimali serije pa o svemu tome malo znamo. Poslednji zivi narodni heroj je bio iz te grupe. Ima sve na komjuteru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA