Vreme čitanja: oko 1 min.

Pavić: Nestorović nije bio kod Vučića, ide u skupštinu Grada

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pavić je novinarina nakon konsultacija kod predsednika rekao da je sastanak protekao formalno.

  • 0
Konsultacije  Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade sa predstavnicima izborne liste "Mi-glas naroda, prof. dr. Branimir Nestorović" oko 9.30 časova.

Na razgovore je stigao poslanik liste "Mi - glas iz naroda" Aleksandar Pavić, a na pitanje zašto nije došao Branimir Nestorović, rekao je da će on otići na pokušaj Konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda.

Pavić je novinarina nakon konsultacija kod predsednika rekao da je sastanak protekao formalno.

"Mi smo ispoštovali formalno poziv predsednika države, dali smo na znanje ono što smo govorili sve vreme da smo mi opozicija vlasti a ne državi", rekao je Pavić.

On je ponovio da su se odazvali formalno na konsultacije, obavestili predsdenika da nemaju većinu, kao i da će da predlažu mandatara i da će svakako biti na pozicijama na kojima su bili i ranije.

Na pitanje da li će on podržati konstituisanje skupštine , Pavić je rekao novinarima da neće i da njihov stav ostaje isti.

"Mi nećemo podržati većinu i zalažemo se za raspisivanhje novih izbora u Breogradu", rekao je Pavić.

Lista “Mi glas iz naroda” osvojila je 13 mandata na decembarskim izborima, ali je u međuvremenu došlo do podela u tom pokretu.

Vučić je u ponedeljak, 26. februara započeo konsultacije o mandataru, a razgovore je obavio sa manjinskim listama - Politička borba Albanaca se nastavlja – Šaip Kamberi i Ruska stranka – Slobodan Nikolić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA