Vreme čitanja: oko 1 min.

Antonijević: Ostali smo dosledni i nastavljamo sa Nestorovićem

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lista "Mi - glas iz naroda" na beogradskim izborima 17. decembra osvojila je šest odborničkih mandata, a nosilac liste za Beograd bio je Aleksandar Jerković

  • 4
Prof. Dr Branimir Nestorović Foto: Nikola Tomić

Odbornik liste "Mi - Glas iz naroda" Borislav Antonijević izjavio je danas da je ta lista ostala dosledna do kraja da nikom ne omogući da formira vlast u Skupštini grada Beograda i da su u tome imali punu podršku svojih pristalica.

Antonijević, koji je jedini od odbornika sa te liste došao u Skupštinu grada na konstitutivnu sednicu, rekao je za Tanjug da se ni u jednom trenutku nisu pokolebali, jer, kako je rekao, niko ne zaslužuje da formira gradsku vlast.

"I u tom stavu ostajemo do daljnjeg", rekao je Antonijević i dodao da će na izbore izaći sa Branimirom Nestorovićem, koji je, kako je rekao, sve osmislio i promovisao.

"Nadamo se još boljim rezultatima, a onda ćemo videti. Ostaje isti princip - da zajedničku vlast formirati nećemo ni sa kim", rekao je Antonijević.

Lista "Mi - glas iz naroda" na beogradskim izborima 17. decembra osvojila je šest odborničkih mandata, a nosilac liste za Beograd bio je Aleksandar Jerković.

Pokret se u međuvremenu podelio, a obe grupe osnivača najavile su odvojeno delovanje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd

    3. mart 2024 | 14:34

    Dosledni ostajete????? Juče ste osnovani a već sutradan se podelili :)

  • Margit

    3. mart 2024 | 14:58

    Svaka cast za doslednost,tako ste rekli pre izbora ,tako i ostalo,sada vodite računa ko će na listi sada na ponovne izbore.Nemojte one koji ce vas izdati dobro razmislite.Ostanite dosledni.SRECNO

  • Vuk07

    3. mart 2024 | 14:39

    Čovek neče da ide kod presednika Vučića čeka kad pobedi na novim Beogradskim izborima. Onda če verovatno da se kandiduje na presedničkim izborima da pobedi Vučića. Onda ce imati prilike da se vidi. Kad pobedi presedničke izbore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA