Vreme čitanja: oko 1 min.

Branko Spasojević na čelu PUPS-a Кosjerić

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kosjerić zna za PUPS, a PUPS živi za Kosjerić, navodi Spasojević

  • 0
PUPS, Kosjerić Foto: Ilo Mihajlovski

Za predsednika Opštinskog odbora PUPS-a, Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije, izabran je ugledni penzionisani radnik MUP-a Branko Spasojević. To su odlučili članovi izborne skupštine PUPS-a u Kosjeriću.

"Kosjerić zna za PUPS, a PUPS živi za Kosjerić. Naša vrata su otvorena svima, svim dobronamernim ljudima. Pomoći penzionere i sačuvati sela - to nam je osnovni zadatak", izjavio je novoizabrani predsednik Spasojević.

Izbornoj skupštini prisustvovao je i predsednik Opštine Kosjerić Žarko Đokić koji je istakao:

"Višegodišnja saradnja sa PUPS-om je više nego uspešna. Zajedno smo uradili mnogo toga a uradićemo i više. Tu je pomoć za penzionere, ali i briga za sela Kosjerića - naseljavanje praznih kuća, besplatan prevoz minibusem, obnova zadrugarstva, ali i Miholjski susreti sela koji svake godine okupljaju sve veći broj ljudi".

Skupštini su prisustvovali i predsednik Izvršnog odbora PUPS-a Ilo Mihajlovski i član Izvršnog odbora i državni sekretar u MDULS Sreten Selaković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA