Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučević: SNS će na izbore u koaliciji, pokret će se razvijati

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mi smo spremni da prihvatimo i uključimo sve koji Srbiju vide kao slobodnu, nezavisnu i suverenu državu

  • 17
Sednica Predsedništva SNS Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je večeras da je odluka Predsedništva stranke da se na izbore ide u široj koaliciji, a da će se aktuelna ideja o Pokretu za narod i državu razvijati u narednom periodu.

"Pokret je nešto što će se razvijati zajedno sa predsednikom Republike u narodnom periodu. Mi smo spremni da prihvatimo i uključimo sve koji Srbiju vide kao slobodnu, nezavisnu i suverenu državu, nezavisno da li je to politička stranka, da li je to udruženje građana, nevladina organizacija ili pojedinci koji vide svoje mesto u takvom pokretu", rekao je Vučević posle sednice Predsedništva SNS.

On je rekao i da to nije stvar matematike, ni prosto pitanje sinergije, procenata ili mandata, nego je pitanje politike i da veruje da će svi oni koji su patriote, koji vole Srbiju ili veruju u politiku koju personifikuje predsednik države, biti deo tog široko političkog fronta.

Kako je naveo, ne postoji 'tehnički period', država se vodi stalno.

"Plate i penzije idu, mora da se naoružava vojska, da se jača obrazovni sistem ili da se kupuju mamografi i magnetne rezonance. Gluposti su da postoji tajm aut u vođenju države", rekao je Vučević.

Srpska napredna stranka biće, kako je naveo, prvi vagon u lokomotivi budućeg pokreta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Das

    6. mart 2024 | 19:58

    Pokret ce primiti svakog ko zeli da Srbija postigne najvise sto moze.

  • Vito

    6. mart 2024 | 20:24

    SNS spremna za izbore.

  • Branko

    6. mart 2024 | 21:06

    Sama izjava predsednika SNS-a, Miloša Vučevića, o razvoju Pokreta za narod i državu pokazuje političku viziju stranke u prilagođavanju političkih strategija aktuelnim društvenim potrebama."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA