≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tzv. kosovska policija pretresa apoteke u Zvečanu i Kosovskoj Mitrovici

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zamenik komandira tzv. kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani rekao je za Tanjug da je carina zahtevala asistenciju policije kako bi proverila poslovanje apoteka

  • 0

Takozvana kosovska carina i policija izvršile su danas pretres u dve apoteke, jedne u Zvečanu, dok je pretres druge apoteke u severnom delu Kosovske Mitrovice u toku.

Zamenik komandira tzv. kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani rekao je za Tanjug da je carina zahtevala asistenciju policije kako bi proverila poslovanje apoteka.

"Carina je zahtevala našu asistenciju prilikom ovih akcija u kojima se proverava da li se u ovim apotekama prodaju lekovi bez papira o poreklu", rekao je Eljšani.

Dodao je da za sada nema informacije da li je nešto od lekova zaplenjeno.

Takozvana kosovska policija i carina često vrše pretrese objekata, koji su u vlasništvu Srba.

Krajem januara pretresen je magacin KBC- Kosovska Mitrovica, ali u njemu nije pronađeno ništa od farmaceutskog materijala, već samo kreveti i natkasne koje su bile uklonjene iz bolnice zbog renoviranja.

Takođe u opštinama na severu sa srpskom većinom vrše se pretresi magacina i lokala, na osnovu dojava, za koje se uvek ispostavi da su lažne.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA