≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Večeras odluka o lokalnim izborima: Vučić zakazao sastanak sa liderima vladajuće koalicije

S. Ž.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Takođe, pozivnica je upućena i Aleksandru Vulinu, doskorašnjem direktoru BIA i osnivaču Pokreta socijalista. Lokalni izbori trebalo bi da se održe u više od 40 gradova i opština, a među njima su Novi Sad i Niš

  • 35
Sednica Predsedništva SNS Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Rade Prelić

U svojstvu predsednika Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za večeras u 18 časova sastanak sa liderima stranaka vladajuće koalicije koji će se održati na Andrićevom vencu.

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić je rekao da će se na sastanku doneti odluka o lokalnim izborima, koji uključuju i beogradske, odnosno precizirati datum njihovog održavanja.

"Tako da to treba da bude tema toga razgovora kod predsednika - kada će biti izbori. Sastanku će prisustvovati lideri stranka koji se nalaze u parlamentarnoj većini, odnosno vladajuća koalicija. Prisustvovaćemo ja i (predsednik Jedinstvene Srbije) Dragan Marković Palma, kao i oni sa Vučićeve liste koji su deo standardne koalicije", naveo je Dačić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA