Jadranka Šešelj: Vojislav je bio na ivici smrti

Supruga lidera radikala tvrdi da je njegovo stanje malo bolje, ali da mora da se prati.

  • 0

Supruga Vojislava Šešelja Jadranka Šešelj smatra da dozvola Haškog suda da njenog supruga pregleda izabrani tim lekara pokazuje "malo dobre volje", i da njegovo stanje mora da se prati. - Prošle nedelje u bolnici i u pritvorskoj jedinici je bila prava drama i gotovo da je bio na ivici smrti, navela je Šešeljeva, i dodala da je lider SRS-a posle ugrađivanja pejsmejkera vraćen u pritvorsku jedinicu bez mogućnosti praćenja aparata koji mu je ugrađen.

Ona je u uključenju za TV B92 rekla da je supruga videla kada je prvi put prebačen u bolnicu i da se tada uverila da mu je stanje loše, kao i da je posle toga boravila u Hagu. Ona je istakla da niko iz vlasti nije zvao da pita za zdravstveno stanje njenog supruga.

Portparol Haškog tribunala Nerma Jelačić naglasila je, u odvojenom uključenju u emisiju B92, da je Šešeljevo stanje stabilno, da se on nalazi u pritvorskoj jedinici i da mu se pruža najbolja moguća nega.

(Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA