≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin o smrti Slobodana Miloševića

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vulin je položio venac na grob Slobodana Miloševića u Požarevcu u pratnji funkcionera i članova Pokreta socijalista

  • 4
Aleksandar Vulin Foto: Pokret Socijalista

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin povodom godišnjice smrti Slobodana Miloševića kaže da "ideje slobodne Srbije nisu umrle sa Miloševićem, iako je za ideju slobodne Srbije, Milošević živeo".

U vremenu u kome je živeo, politika Slobodana Miloševića je bila jedina moguća, a i danas je jedina ispravna. Ideje slobodne Srbije nisu umrle sa Slobodanom Miloševićem, iako je za ideju slobodne Srbije, Slobodan Milošević živeo.

Ni jedan prijatelj Slobodana Miloševića nije bio neprijatelji Srbije, ali ni jedan neprijatelji Slobodana Miloševića nije bio prijatelj Srbije", poručio je doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin koji je odao poštu bivšem predsedniku Srbije i SR Jugoslavije Slobodanu Miloševiću.

Vulin je položio venac na grob Slobodana Miloševića u Požarevcu u pratnji funkcionera i članova Pokreta socijalista.

Slobodan Milošević, bivši predsednik Srbije i Savezne Republike Jugoslavije, umro je na današnji dan pre osamnaest godina, 11. marta 2006. godine, u Hagu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA