Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar Dačić se upisao u knjigu žalosti u ambasadi Kanade

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Večno ćemo ga pamtiti. Slava mu"

  • 0
ivica dačić, knjiga žalosti Foto: MSP

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić upisao se danas u knjigu žalosti koja je otvorena u Ambasadi Kanade povodom smrti bivšeg premijera Brajana Malrunija.

"Povodom smrti bivšeg premijera Kanade Brajana Malrunija, u ime Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije i u svoje ime, izražavam najdublje saučešće i saosećanje sa porodicom, Vladom i kanadskim narodom. Republika Srbija će pamtiti Brajana Malrunija kao istaknutog državnika, političara i vrsnog diplomatu, a pre svega kao velikog prijatelja naše zemlje, koji je svojom vizijom i delima ostavio neizbrisiv trag u odnosima dve zemlje. Posebno upućujemo iskreno saučešće supruzi, Milici Mili Pivnički Malruni i njihovoj deci, uz večnu zahvalnost uvaženoj porodici Malruni na svemu što je učinila za očuvanje prijateljstva naših dveju zemalja. Večno ćemo ga pamtiti. Slava mu!", napisao je ministar Dačić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA