≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vulin o odluci Prištine da uknjiži zemljište manastira Dečani: Zašto misle da ne razumemo te ponižavajuće igre

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kvinta je trijumfovala nad Kurtijem. Posle samo 8 godina nakon odluke takozvanog Ustavnog suda Kosova, zemlja koja je manastiru Visoki Dečani pripadala vekovima, upisana je u zemljišne knjige, poručio je

  • 0
Aleksandar Vulin i ambasadorka Narodne Republike Kine u Beogradu Čen Bo Foto: MUP

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin oglasio se povodom odluke Prištine da uknjiži zemljište manastira Dečani po naredbi Kvinte.

"Kvinta je trijumfovala nad Kurtijem. Posle samo 8 godina nakon odluke takozvanog Ustavnog suda Kosova, zemlja koja je manastiru Visoki Dečani pripadala vekovima, upisana je u zemljišne knjige. I sada posle velike pobede Kvinta će tražiti od Beograda da učini nešto za uzvrat, ali da to učini za 8 dana i tako umiri ljutog Kurtija i povređene Šiptare.

Nije tajna da Srbi nisu omiljeni u Evropskoj uniji i da ne misle da smo vredni njihove pažnje i poštovanja, ali za mene, ipak, ostaje tajna zašto misle da smo svi mi maloumni i da ne razumemo njihove glupe i ponižavajuće igre. Srbi, šta nije jasno?", poručio je doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagujući na odluku privremenih institucija u Prištini da uknjiže imovinu manastira Visoki Dečani po naredbi Kvinte.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA