Vreme čitanja: oko 1 min.

Goati: 13. penzija tekovina PUPS-a

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je naprimereniji način da se pomognu penzioneri s najmanjim primanjima

  • 2
PUPS i građani, 13. penzija Foto: Risto Kostov

"Bližimo se 13. penziji. Ta 13. penzija koju su utemeljili PUPS i naš predsednik Milan Krkobaić, najpre u Beogradu od 2008. do 2012. godine, a potom i u Republici Srbiji 2013. i 2014, najprimereniji je način da se pomognu penzioneri s najmanjim primanjima. Da smo u pravu, potvrđuju i poslovično racionalni Švajcarci, koji su je nedavno plebiscitarno usvojili. Srbija nije Švajcarska, ali u ljudskosti ne zaostajemo", izjavio je danas prof. dr Vladimir Goati, potpredsednik PUPS-a i predsednik beogradskog odbora Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije prilikom jučerašnjih i današnjih razgovora s građanima.

U akciji PUPS-a "Prolećni vikendi s Beograđanima" aktivisti PUPS-a u svih 17 beogradskih opština imali su iskrene i prijateljske susrete s građanima, počev od najstrožeg centra do najudaljenijih gradskih opština.

Nije manjkalo ni bliskosti, ni poverenja. Prema rečima jedne sugrađanke, "prijatelj može da kaže sve svojim prijateljima".

U razgovorima s građanima Novog Beograda, Rakovice, Barajeva, Voždovca, Grocke, Zvezdare, Zemuna, Palilule, Savskog venca, Starog grada, Čukarice, Surčina... pored potpredsednika Goatija, učestvovali su i potpredsednici PUPS-a Vladan Đukić, Risto Kostov i Ružica Belanović, ujedno i predsednica Gradske organizacije penzionera Beograda, kao i članovi Izvršnog odbora Snežana Petrović i Mira Jovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇨🇭🔊❓

    17. mart 2024 | 15:28

    13.penzija se daje svima i koji imaju velike penzije,nije mnogo pravedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA