≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Delegacija od 300 ljudi iz Srbije stigla u Beč: U glavnom gradu Austrije predvodi Dragan Marković Palma

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od 300 putnika 90 posto su iz Jagodine, a 10 posto iz drugih gradova i opština Srbije

  • 0
Dragan Marković Palma Foto: JS

U glavni grad Austrije jutros je stigla delegacija iz Srbije koju čine taksisti, frizeri i kozmetičari, dobrovoljni davaoci krvi, predstavnici laboratorija, samostalnih trgovinskih i zanatskih radnji, prodavnica, cvećara, butika, njih ukupno 300.

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma je rekao da ceo trošak ovog putovanja, kao i poslednjiih 16 godina plaćaju donatori, a jedan od donatora je i Jedinstvena Srbija od para koje dobija iz budžeta Srbije na osnovu broja poslanika u Skupštini Srbije.

"Od 300 putnika 90 posto su iz Jagodine, a 10 posto iz drugih gradova i opština Srbije. Politički deo delegacije koji ja predvodim imaće zvaničan sastanak u Saveznoj Skupštini Austrije sa predsednicom parlamentarne Grupe prijateljstva Austrije Gudrun Kugler, a ja sam predsednik parlamentarne Grupe prijateljstva Srbije i Austrije. Pored toga imaćemo sastanak i sa austrijskim privrednicima" izjavio je Palma.

Povratak srpske delegacije zakazan je za sredu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA