≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić: Čestitaću kome ja hoću, nisam bilo čiji sluga

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić je, na komentar novinara da su mu mnogi zamerili što je čestitao ruskom predsedniku pobedu na izborima u Rusiji, rekao da je on predsednik Republike i da se ponaša u skladu sa normama međunarodnog javnog prava poštujući druge zemlje

  • 42
aleksandar vučić Printskrin: Jutjub/Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Briselu povodom toga što je čestitao pobedu na izborima predsedniku Rusije Vladimiru Putinu da će čestitati kome god hoće, jer nije bilo čiji sluga, kao i da sve radi u najboljem interesu Srbije.

Vučić je, na komentar novinara da su mu mnogi zamerili što je čestitao ruskom predsedniku pobedu na izborima u Rusiji, rekao da je on predsednik Republike i da se ponaša u skladu sa normama međunarodnog javnog prava poštujući druge zemlje.

"Čestitaću kome ja hoću u najboljem interesu Republike Srbije i uvek štiteći interese Srbije. I to je moj posao i to ću nastaviti da radim, ja nisam sluga bilo čiji, volim svoju zemlju najviše na svetu i ponašam se kao samostalni i predsednik nezavisne zemlje koje donose odluke u najboljem interesu svom i svojih građana", rekao je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    21. mart 2024 | 17:07

    U ovome nema ništa loše. Mi smo prijateljski narod koji se međusobno podržava.

  • Kristina

    21. mart 2024 | 16:54

    Srbija se nikome je pokorava.

  • Marija

    21. mart 2024 | 16:49

    Kakve veze ima sto je Vucic cestitao Putinu pobedu, dokle vise ta cancel kultura, ponasate se kao mala decica kada ne dobiju cokoladu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA