Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar Dačić uputio saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa velikom tugom i nevericom sam primio vest o zverskom terorističkom napadu u Moskvi, naveo je on

  • 2
Ivica Dačić Teroristički napad u Moskvi Foto: Tanjug/Rade Prelić, Tanjug/AP

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić uputio je saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi.

"Sa velikom tugom i nevericom sam primio vest o zverskom terorističkom napadu u Moskvi u kome je nastradao veliki broj građana Ruske Federacije.

U ime Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije i u svoje ime, upućujem izraze najiskrenijeg saučešća porodicama nastradalih. Sa iskrenim žaljenjem i saosećanjem delimo bol porodica poginulih. Građanima koji su povređeni želimo brz i uspešan oporavak.

Napad na mirne građane Moskve je napad i na sve nas, na ceo civilizovani svet. Republika Srbija najoštrije osuđuje ovaj zločinački čin koji predstavlja opomenu svima. Pružamo punu podršku vašim naporima u borbi protiv terorizma koji predstavlja pretnju globalnom miru i bezbednosti i kome se može stati na put jedino zajedničkim delovanjem."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VA

    23. mart 2024 | 19:57

    Kasni dosta Dačić jer to su skoro svi iz Srbije uradili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA