Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska lista: Momčilo Trajković lažima i klevetama želi da postane miljenik PR

S. Ž.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodaje se i da Trajković želi da se "opet pita i da drugima služi, ili da opet ima privilegije kao u vreme dosovskog režima i ponovo bude deo malverzacija sa pripejd dopunama"

  • 8
Srpska lista Foto: Privatna arhiva

Srpska lista saopštila je danas pritisci na srpski narod na Kosovu i Metohiji dolaze od strane prištinskih institucija koje sprovode institucionalno nasilje na lokalnom i centralnom nivou protiv srpskog naroda, kao i da u borbi protiv svega što je srpsko svesrdnu podršku dobijaju i od "istrošenih političara" poput Momčila Trajkovića, koji, navodi se, lažima i klevetama želi da postane miljenik Prištine.

"Kao da njegova nedela iz prošlosti, dok se pitao za imovinu društvenog preduzeća Ratar iz Čaglavice nisu dovoljna preporuka režimu u Prištini. Nikako Trajković da se pomiri sa sudbinom da ga je zbog njegovih nepočinstava srpski narod sa KiM politički odbacio. Šta više, on ovih dana drži govore i pridike predsedniku Vučiću i Srpskoj listi nadajući se da su Srbi zaboravili kako je u njegove vreme nestajala Čaglavica, kako se menjala vlasnička struktura zemljišta i naseljavali Albanci u čisto srpska sela", navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da Trajković želi da se "opet pita i da drugima služi, ili da opet ima privilegije kao u vreme dosovskog režima i ponovo bude deo malverzacija sa pripejd dopunama".

"Pa i danas, ovaj umišljeni lider vodi sijaset postupaka pred državnim organima Republike Srbije zastupajući Albance, a ne Srbe jer mu se život uvek svodio na onu, "ko da više", a Srpska lista i predsednik Vučić nikada i nikome, pa ni Trajkoviću neće plaćati reket već će se uvek i svuda boriti za srpski narod", navodi se u saopštenju.

Ističu da je neverovatna lakoća kojom Trajković i njemu slični napadaju Vučića, Srpsku listu, Srbiju.

"Protiv Prištine i Kurtijevog režima ne progovori ni reč. Neće da im se zamera jer od njih očekuje funkcije i apanaže", zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    25. mart 2024 | 16:00

    Tužan si i jadan Trajkoviću, prodaješ veru za veceru.

  • Aksiom

    25. mart 2024 | 16:44

    Momčilo Trajković, zajedno sa Radom Trajković, to su oni malobrojni Kurtijevi Srbi za najprljavije zadatke protiv srpskog naroda.

  • Ukratko:

    25. mart 2024 | 18:42

    Srpska ljista već godinama, a tako i dan danas, sedi u lažnom parlmentu i obezbeđuje većinu Kurtiju, protiv kojeg se, navodno, bori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA