Vreme čitanja: oko 1 min.

Brnabić sa Hilom: Uvereni u nastavak dobrog odnosa i saradnje

M. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ambasador Hil je Ani Brnabić poželeo mnogo sreće u predsedavanju parlamentom i pohvalio njemu opredeljenost za dijalog sa svim poslanicima

  • 5
Ana Brnabić, Kristofer Hil Foto: Telegraf

Predsednica Skupštine Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih država u Srbiji Kristoferom Hilom, saopštila je Info služba Narodne Skupštine. Ovo je ujedno i njihovo prvo sastajanje od kako je ona postala predsednica parlamenta.

S obzirom na to da je ovo prvi susret Brnabić sa Hilom otkako je postala predsednica parlamenta, oboje su izrazili uverenje da će i u budućnosti imati dobar odnos i saradnju, baš kao što je to bio slučaj na njenoj prethodnoj funkciji.

Brnabić je sa Hilom podelila svoje namere da tokom predsedavanja parlamentom uspostavi dijalog sa opozicijom, te naglasila da je za četvrtak zakazala konsultacije i uputila poziv svim poslaničkim grupama za učešće.

Ona je istakla da je za ponedeljak sazvala sednicu kolegijuma, kako bi zajedno sa svim poslaničkim grupama, ali i Radnom grupom Vlade Srbije za implementaciju preporuka ODIHR-a, razgovarala o primeni i sprovođenju istih.

Ambasador Hil je Ani Brnabić poželeo mnogo sreće u predsedavanju parlamentom i pohvalio njemu opredeljenost za dijalog sa svim poslanicima, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    27. mart 2024 | 12:55

    Хил је показао свој људски карактер у Рачку 1999.Та индивидуа је обичан криминалац. Од ЧОВЕКА нема ни Ч.

  • Обилић

    27. mart 2024 | 15:41

    То онај Хил који је заједно са холбруком седео у чарапицама на поду заједно са шиптарским терористима

  • Jaaa

    27. mart 2024 | 14:04

    Sta naredi marionete ispune.Dodji Putine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA