Vreme čitanja: oko 1 min.

Brnabić: Još jednom pružam ruku dijalogu, pozivam sve grupe na konsultacije

D. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brnabić je istakla da je to izuzetno važno u ovom trenutku i da time Narodna skupštine pokaže prema svim građanima Srbije ozbiljnost kako bi se bez daljeg gubljenja vremena radi na svim onim pitanjima koji su važni za razvoj države

  • 35
Skupština Srbije Ana Brnabić Printskrin: RTS

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić pozvala je danas na sutrašnje konsultacije oko izbora zamenika predsednika radnih tela predstavnike svih poslaničkih grupa i poručila da još jednom pruža ruku dijalogu.

"Za sutra u 09 časova sam zakazala konsultacije sa svim poslaničkim grupama. Nadam se da će se svi odazvati da dogovorimo dalje sastav odbora, radnih tela, zamenike predsednika kako bi već sledeće nedelje mogla da sazivam odbore, da konstituišemo odbore da bi odbori Narodne skupštine krenuli da rade", rekla je Brnabić za Tanjug.

Brnabić je istakla da je to izuzetno važno u ovom trenutku i da time Narodna skupštine pokaže prema svim građanima Srbije ozbiljnost kako bi se bez daljeg gubljenja vremena radi na svim onim pitanjima koji su važni za razvoj države.

"Nadam se još jednom da će sve poslaničke grupe, odnosno svi predstavnici poslaničkih grupa da se odazovu. Ima onih koji su pozivali na dijaog, ja još jednom pružam ruku tom dijalogu, pozivam ih da dođu na konsultacije kako bi razgovarali o tome i kako bi već sledeceh nedelje konstituisali odbore", rekla je Brnabić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: "Za tri dana napadnute dve aktivistkinje SNS u centru grada"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jane

    27. mart 2024 | 13:42

    Dzaba pricas Ana bolje pazite na toalet i rolne papira to je Djilasu i njegovima postalo glavno oruzje😂😂😂

  • Nikola

    27. mart 2024 | 13:25

    Inicijativa za konsultacije ukazuje na spremnost Narodne skupštine da aktivno radi na unapređenju svog rada i jačanju demokratskih institucija.

  • Dusan

    27. mart 2024 | 13:28

    Otvorenost za dijalog može pomoći u iznalaženju kompromisnih rešenja koja će zadovoljiti široki spektar političkih interesa i doprineti stabilnosti u državi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA