Vreme čitanja: oko 3 min.

Nižu se čestitke Vučeviću na izboru za mandatara: Vesić, Mali, Dačić, Selaković... evo šta su mu poželeli

N. S.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio je Vučevića za mandatara za sastav nove Vlade

  • 36
SNS sednica Miloš Vučević Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ministri u Vladi, stranačke kolege i koalicioni partneri uputili su danas čestitke Milošu Vučeviću, koga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio za mandatara za sastav nove vlade.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali uputio je najiskreniji čestitke Milošu Vučeviću navodeći da je on odgovoran i ozbiljan, i da savesno i vredno obavlja svoj posao.

"I verujem da je najbolji izbor za prvog čoveka Vlade u naredne četiri godine. Čekaju nas veliki i važni projekti, ali i brojni izazovi, i važno je da u Vladi budu najbolji i najozbiljniji ljudi. Srećno Miloše, na novoj dužnosti", napisao je Mali na svom instagram nalogu.

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić naveo je u čestitci da je "izbor Miloša Vučevića za mandatara logičan i odličan izbor predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke".

"Mi smo odlično sarađivali u Vladi i između naših političkih partija, i želim mu puno uspeha", rekao je Dačić, a navodi se u saopštenju MSP.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i član Predsedništva SNS-s Goran Vesić takođe je čestitao Milošu Vučeviću.

On je čestitku uputio preko instagrama uz fotografiju sa Vučevićem.

"Čestitam svom kolegi, ministru odbrane, Milošu Vučeviću na predlogu da bude mandatar za sastav nove Vlade Republike Srbije! Miloš je patriota, obrazovan, dosledan, sposoban, iskusan i uporan političar. Siguran sam da će uspešno voditi Vladu Republike Srbije i sprovoditi politiku predsednika Aleksandra Vučića!", poručio je Vesić.

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović takođe je uputila čestitke na svom Intagram nalogu.

"Od srca čestitam Milošu Vučeviću na izboru za mandatara nove Vlade Srbije! Izabrana je prava osoba, čija je posvećenost i vizija prava inspiracija za sve građane Srbije! Uverena sam da ćeš zajedno sa Aleksandrom Vučićem voditi našu zemlju ka još većim visinama!", poručila je Đedović Handanović.

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković takođe je preko svog naloga na društvenoj mreži instagram uputila čestitke Milošu Vučeviću.

"Dragom kolegi Milošu Vučeviću od srca čestitam na izboru za mandatara za sasatv nove Vlade i budućem predsedniku Vlade Republike Srbije. Mnogo sreće, uspeha i novih pobeda", poručila je Tanasković.

Ministar za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković čestitao je Milošu Vučeviću.

"Dragom saborcu, bratu i predsedniku naše Srpske napredne stranke Milošu Vučeviću, od srca čestitam na mandatu za sastavljanje nove Vlade dobijenom od našeg predsednika Aleksandra Vučića. Srbija ne sme da stane! Živela Srbija", napisao je Selaković na svom instagram nalogu.

Ministarka za zaštitu životne sredine i potpredsednica SNS Irena Vujović upitila je čestitke Milošu Vučeviću.

"Od srca čestitam Milošu Vučeviću izbor za mandatara nove Vlade Srbije. Sigurna sam da će ovu vaćnu funkciju obavljati odgovorno i posvećeno kao i sve prethodne. Sa Milošem Vučevićem na čelu, nema sumnje da će nova Vlada nastaviti da zastupa interese Srbije i njenih građšana i da će sledeći put napretka i razvoja koji je trasirao predsednik Aleksandar Vučić", napisala je Vujović na svom instagram nalogu.

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić čestitala je predsedniku SNS Milošu Vučeviću na izboru za mandatara nove Vlade Srbije.

"Od srca čestitam Milošu Vučeviću na izboru za mandatara nove Vlade Srbije. Za nove pobede, za dalji napredak naše zemlje, za još jaču i snažniju Srbiju, za naše građane i decu, da imaju još bolji život! Srbija ne sme da stane!", napisala je Kisić na istagramu.

Ministarka kulture Maja Gojković je u čestitala mandataru Vučeviću istakla uverenje da će nova Vlada raditi u najboljem interesu naše zemlje.

"Uz podršku predsednika države Aleksandra Vučića i oslonjena na politiku Srpske napredne stranke, nova Vlada predvođena Milošem Vučevićem radiće u najboljem interesu naše zemlje zemlje i našeg naroda. Čestitam novom mandataru i želim mu mnogo uspeha! Srbija ne sme da stane", napisala je Gojković na Instagramu.

Član Predsedništva SNS-a Mirsad Đerlek je na instagramu uz fotografiju predloženog mandatara Miloša Vučevića uputio čestitke.

"Od srca čestitam Milošu Vučeviću na izboru za mandatara nove Vlade Srbije! Želim puno mnogo sreće, uspeha i novih pobeda! Živela Srbija!", napisao je Đerlek.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavka

    30. mart 2024 | 19:29

    Vučević he čovek koji je po svim svojom zaslugama zaslužio da bude mandatar. Čestitam.

  • ava

    30. mart 2024 | 19:48

    Vučević ima snagu i odlučnost da vodi zemlju ka boljoj budućnosti, a njegov izbor za premijera je pravi potez za Srbiju.

  • ava

    30. mart 2024 | 19:37

    Odlična biografija, kakva dolikuje jednog budućeg premijera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA