Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovanov izabran za predsednika Odbora za administrativna pitanja

V. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je zakazao novu sednicu na kojoj su usvojene ostavke poslanika "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"

  • 1
Sednica SNS Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Na sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja za predsednika tog tela izabran je šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbije ne sme da stane" Milenko Jovanov, a za njegovog zamenika poslanik SDPS Branimir Jovanović.

Jovanov je po izboru za predsednika skupštinskog odbora odmah zakazao novu sednicu na kojoj su usvojene ostavke poslanika "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Miloša Vučevića i Nikole Selakovića.

Ostavke na poslanička mesta su podneli i Marija Vojinović (koalicija NADA), Slavica Škrbić (koalicija NADA) i Predrag Bandić (Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane), a Jovanov je objasnio da su ostavke overene kod nadležnog državnog organa.

Članovi odbora su danas usvojili zahtev poslanika "Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane" Hadži Milorada Stošića za ostvarivanje prava na zakup stana u Beogradu i za naknadu za odvojeni život od porodice.

Odbor je usvojio i zahtev poslanika "Srbija protiv nasilja" Slobodana Ilića za ostvarivanje prava na zakup stana u Beogradu.

Mesečna naknada za zakup stana iznosi 35.000 dinara, a naknada za odvojeni život od porodice iznosi 40 odsto prosečne zarade po zaposlenom u privredi prema poslednjem objavljenom podatku Republičkog zavoda za statistiku na dan isplate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoka

    2. april 2024 | 07:36

    Ovi rastu ko pečurke svaki dan nova funkcija svaki dan se neko udomi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA