Vreme čitanja: oko 1 min.

Počela sednica Predsedništva Srpske napredne stranke, prisustvuje Vučić

I. A.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle sednice predviđene su i izjave za medije

  • 50
Sednica Predsedništva SNS Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Rade Prelić

U sedištu Srpske napredne stranke u Beogradu danas oko 16.00 časova počela je sednica Predsedništva stranke kojoj prisustvuje član Predsedništva SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Među prvima su stigli predsednik stranke SNS Miloš Vučević, članovi Predsedništva Nikola Selaković, Jorgovanka Tabaković, potpredsednik Glavnog odbora Vladimir Orlić.

Pored ostalih članova Predsedništva, sastanku prisustvuju i potpredsednica Glavnog odbora SNS Ana Brnabić, kandidat SNS za gradonačelnika Beograda i potpredsednik Glavnog odbora Aleksandar Šapić, potpredsednici Glavnog odbora Irena Vujović, Siniša Mali, Nevena Đurić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

Posle sednice predviđene su i izjave za medije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    5. april 2024 | 16:40

    SNS aktivno radi na podsticanju napretka Srbije, svaki njihov susret je usmeren ka unapređenju i prosperitetu naše zemlje.

  • Ema

    5. april 2024 | 16:40

    Gradjani nece dozvoliti da se vrate u proslost gde su samo propadali i nazadovali. Uverena sam da ce gradjani glasati za prosperitet i stabilnost a to je Aleksandar Vucic

  • Jovo

    5. april 2024 | 16:29

    Nadamo se uspešnoj sednici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA