Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara Vučić dobitnica nagrade magazina "Diplomacy & Commerce" za izgradnju mostova među narodima

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamaru Vučić je za ovu nagradu predložilo nekoliko stranih ambasada u Beogradu kao i jedan broj pojedinaca iz javnog života Srbije

  • 10
Tamara Vučić Foto:Tanjug/Jadranka Ilić

Tamara Vučić, supruga Predsednika Srbije dobitnica je Nagrade magazina "Diplomacy & Commerce" za izgradnju mostova među narodima. Nagrada će joj biti uručena na svečanoj ceremoniji u Jugoslovenskoj kinoteci u utorak 9. aprila u 19.00 časova.

Tamaru Vučić je za ovu nagradu predložilo nekoliko stranih ambasada u Beogradu kao i jedan broj pojedinaca iz javnog života Srbije. U obrazloženju se ističe da je Tamara Vučić proteklih godina na velikom broju međunarodnih događaja kojima je prisustvovala u zemlji i inostrastvu aktivno radila na izgradnji mostova među narodima i širenju duha tolerancije i saradnje.

Pored pet nagrada koje dodeljuje magazin "Diplomacy & Commerce" biće uručeno i 15 nagrada o kojima odlučuje osmočlani žiri u sastavu: Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije; Boško Vučurević, predsednik Privredne komore Vojvodine; Brankica Janković, poverenica za ravnopravnost; Tijana Palkovljević, direktorka Galerije Matice srpske; Nenad Milić, IAB; Stevan Ristić, predsednik Asocijacije medija; Nada Filipović, Udruženje pivara Srbije i Danijela Popović-Jurić, Red Communications.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA