≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokret socijalista sa SNS-om na gradskoj listi: Ako sačuvamo svoj Beograd, sačuvaćemo i Srbiju

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo pobeda liste SNS-a sa koalicionim partnerima u Beogradu garantuje i očuvanje nezavisne Srbije, kažu iz POkreta socijalista

  • 0
Pokret Socijalista Aleksandar Vulin predizborni skup Foto: Pokret socijalista

- Mi iz Pokreta socijalista molimo sve one koji žive u Beogradu da daju podršku gradskoj listi koju čine SNS i koalicioni partneri. Naš cilj je da nastavimo razvoj Beograda, ali isto tako i da ga sačuvamo od Đilasovaca koji bi da lomeći Beograd, uz pomoć stranaca, slome i našu Srbiju. Ne smemo dozvoliti Đilasovcima novi 5. oktobar, ne smemo da dozvolimo da nas, Srbe, ponižavaju i dele na one iz kruga dvojke i na ostale, glupe i krezube, ne smemo dozvoliti da nas Srbe Đilasovci okupljeni oko prljavog novca i stranaca podele na one koji su rođeni u Beogradu i one koji su odnekud došli u Beograd zato što je naša prestonica dovoljno velika i otvorena za sve koji vole Srbiju i njen glavni grad.

- Samo pobeda liste SNS-a sa koalicionim partnerima u Beogradu garantuje i očuvanje nezavisne Srbije.

Ako sačuvamo svoj Beograd, sačuvaćemo i Srbiju", poručio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Vladimir Ilić i istakao da su kandidati Pokret socijalista na listi okupljenoj oko SNS-a Vladimir Trajković 1987. godište, diplomirani ekonomista, koji je obavljao funkcije zamenika predsednika Skupštine opštine Grocka i odbornika u Skupštini opštine Grocka i Miroslav Marinović 1984. godište, diolomirani inženjer informacionih tehnologija koji je u dva mandata obavljao funkciju člana veća za socijalnu politiku u Gradskoj opštini Zvezadara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA