Vreme čitanja: oko 1 min.

"Aleksandar Vučić - Beograd sutra": Ovako će se zvati lista SNS na beogradskim izborima

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić je istakao da je ovo samo kraći naziv liste

  • 25
SNS POTPISI PRIKUPLJANJE Foto: Tanjug/Marko Đoković

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je danas potpis podrške listi SNS na beogradskim izborima. Predsednik je istakao da je sve formalnosti oko potpisa za listu završio u stranačkim prostorijama, a u Zemun je došao da bi dao podršku.

Upitan kako će se zvati lista, Vučić je poručio da je kraći naziv "Aleksandar Vučić - Beograd sutra".

- Lista je predugačka, onaj kraći deo je "Aleksandar Vučić - Beograd sutra", jer želimo da naglasimo šta je važno u budućnosti, onda ide Ivica Dačić i svi ostali lideri - odgovorio je na pitanje novinara.

Na pitanje novinara kako reaguje na namere opozicije da bojkotuje beogradske izbore u junu i zahteva da izbori budu održani u oktobru zajedno sa vanrednim parlamentarnim izborima, Vučić poručuje da u toj cirkuskoj predstavi neće da učestvuje.

- To je već... u toj cirkuskoj predstavi da učestvujemo - nećemo. Imamo većinu na parlamentarnim izborima sami, zbog njih smo raspisali parlamentarne izbore, oni su ih tražili i učinili smo im sve ono što oni nama nikada nisu učinili. Da budemo malo ozbiljni u ovoj zemlji ima posla, mora da se radi i gradi.

"Pokušali su pre odluke Saveta Evrope da reše pitanje tzv. Kosova, sprečili smo"

Vučić je istakao da su juče pokušali pre odluke Parlamentarne Skupštine Saveta Evrope o članstvu tzv. Kosova da sve završe, ali da je to sprečeno zahvaljujući invervenciji dve zemlje.

- Pokušali su juče pre odluke palamentarne Skupštine Saveta Evrope da sve završe i zahvaljujući invervenciji dve zemlje se to nije dogodilo - rekao je Vučić novinarima u Zemunu. On je istakao da ta borba država traje i da će borba biti nastavljena. Dodao je da sutra putuje u Pariz gde ga očekuju važni sastanci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joka

    6. april 2024 | 13:52

    Miloš Vučević je pokazao svoju predanost napretku Beograda potpisivanjem podrške listi 'Aleksandar Vučić - Beograd sutra'. Svi zajedno, do pobede!

  • joka

    6. april 2024 | 13:42

    Vučićeva podrška SNS-u osigurava kontinuitet u projektima koji će Beograd učiniti još atraktivnijim za investitore i turiste

  • joka

    6. april 2024 | 13:42

    Ovo je korak ka daljem jačanju Beograda kao regionalnog lidera. SNS ima plan za budućnost grada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA